Over ons

Vestigingen

Metaaldraaierijen

 

 

 

Over ons

Lebrun BV is een metaaldraaierij in de ruimste zin van het woord. Het bedrijf bestaat sinds 1956 en heeft tegenwoordig twee vestigingen; een hoofdvestiging in Broek in Waterland en een nevenvestiging in Huissen. Lebrun BV is een toeleverancier van draai-, boor-, tap- en freeswerk in series van 1 tot 50.000 stuks in ferro en non-ferro materialen en in de meest voorkomende kunststoffen.

 

Lebrun werkt voor diverse branches; o.a. de medische-elektrotechnische, chemische- en metaalindustrie, alsook voor de scheepsbouw, meubel- en sanitairbranche. Bovendien maken we onderdelen voor tal van machines en draaideuren. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid machinepark met computergestuurde draaimachines en bewerkingscentra.

traubtna400
CNCmachine
traub tnl 12
CNC-halter

Ons machinepark bestaat uit tien CNC draaimachines, vier CNC bewerkingscentra, waarvan 1 met Robot en drie conventionele draaiautomaten. Tevens beschikken wij over een 3D meetmachine en is er een computergestuurde lintzaagmachine aanwezig. Al onze diensten zijn specifiek gericht op de vraag van de opdrachtgever. Bij onze hoofdvestiging in Broek in Waterland staan de machines voor het draaiwerk vanaf 18 tot 250 mm rond, bij onze nevenvestiging in Huissen staan de machines voor het draaiwerk vanaf 3 tot 36 mm rond.